+31 (0)6 5332 6057

info@praktijkvoetreflex.nl

Ik ben Monique Visser, geboren in Bergen (L) en woon met mijn man en 3 dochters in het mooie Wellerlooi. Onze dochters zijn in Den Haag geboren, alwaar wij zo’n 10 jaar hebben gewoond i.v.m. studie en werk. In 2007 hebben we besloten back to the roots te gaan. Rust en ruimte, wat heerlijk! En…dichter bij familie!

Begin 2017 kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met voetreflextherapie. Ik was radeloos omtrent mijn eigen gezondheid, nadat ik in 2015 te kampen heb gehad met ontstoken lymfeklieren in mijn buik. Hierdoor was ik vermoeid, had veel pijn, spijsverteringsklachten en sliep en functioneerde slecht. Voor mij hebben diverse onderzoeken en behandelingen destijds geen positief resultaat gebracht en voelde me uiteindelijk ook niet serieus genomen. Ik moest er maar mee leren leven. Dus ja, ook met de medicatie!

Mede door voetreflextherapie ben ik vrijwel geheel van mijn klachten en geheel van mijn medicatie afgekomen. Na een week of 2 à 3 had ik al een stuk meer energie en kon ik mijn medicatie achterwege laten! Adviezen op maat qua voeding en voedingssupplementen van gedegen kwaliteit, maar vooral het stuk emotionele ondersteuning hebben hier mede aan bijgedragen. Dit was de reden anderen ook op deze manier te willen helpen. Laten zien en voelen dat het ook anders kan. Mensen in hun eigen kracht laten komen en staan. Het is een mooie verrijking in mijn leven, waarmee ik hoop heel veel mensen te kunnen en mogen helpen.

In september 2022 heb ik de 3-jarige HBO-opleiding tot VoetreflexPlus™-therapeut bij Total Health afgerond, welke als enige(!) onderlegd is met de traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Voor deze opleiding heb ik eerst de Medische Baskennis succesvol afgerond. Sinds 1 oktober 2022 heb ik een praktijk aan huis, Praktijk Voetreflex. Opleidingen en specialisaties vind je onder aan deze pagina.

Opleidingen en specialisaties:

  • 2024: Master training OncoReflex®, Total Health
  • 2019 – 2022: HBO, VoetreflexPlus™-therapeut, Total Health
  • 2018 – 2019: HBO Medische Basiskennis, Total Health
  • Vrouw (menstruatiecyclus/-klachten en overgang)
  • Rouwverwerking (in de breedste zin van het woord)
  • Chinflex®-Professional (diepgang op ziektebeelden per orgaan vanuit de Chinese geneeskunde)
  • OncoReflex® Master training (ondersteuning, begeleiding tijdens reguliere behandelingen bij kanker en behandeling op restklachten in de periode na afronding behandelingen/herstelfase. Dit, bij voorkeur, in samenspraak met uw specialist(en).)